JM van Dam Holding

Wie ben ik?

Ik ben Martin van Dam, een gepensioneerde automatiseringsdeskundige met meer dan 40 jaar ervaring in de ICT.
Op dit moment ben ik o.a. ambassadeur bij SeniorWeb, een organisatie die aan oudere mensen lessen en cursussen aanbiedt m.b.t. het werken met de laptop, tablet en smartphone. Als ambassadeur geef ik een paar uur in de week één op één computerles in een leercentrum in Zaltbommel of als de mensen dat liever hebben, bij hun thuis. Ook ben ik sinds kort pchulp aan huis, d.w.z. dat als mensen thuis hardware problemen hebben aan hun laptop of pc, ik ook die problemen bij hun thuis ga oplossen.
Daarnaast ontwikkel ik nieuwe WordPress websites (o.a. labyrintemediation.nl) en doe ook het onderhoud van bestaande WordPress websites (o.a. nandathematravel.nl en nanda-art.nl).
En voor mijn hobby heb ik de WordPress website minoltaverzameling.nl gemaakt, waar je mijn Minolta verzameling kan bewonderen.